Propose song..

aah..tonce should sing this song :p Kenapa ini lagu baru keluarnya sekarang hahahaha.. Smoga cowo-cowo di dunia perpacaran pada dengerin nih lagu dan terinspirasi πŸ˜€ manis banget sih..

Should I rent out a pretty cafe or do it front of many people at City Hall?
Should I give you flowers or hold out a ring? I was thinking

You are my lovely girl, you are my pretty girl
You are my eternal angel, will you accept me?
You are my lovely girl, you are my pretty girl
Look at my eyes, can you answer me? I am proposing to you

Even if life tires you, even if you get sick of me, please hug me
I’m sorry and I thank you for holding my hand next to me, for comforting me

Advertisements

7 thoughts on “Propose song..

    • me chan says:

      hahahaha iya.. pas tonce me kasih tau arti lirik2 nya dia ketawa2.. soalnya dulu juga ngerasain dilemma dia, mau lamar gimana ya.. sayang banyak yang gagal rencananya hihihi

  1. ludovira says:

    huaaaa…aku mau aku mau…
    hahahahahaha…romantisnyaaaa…rumahnya bagusssss banget, sampe bisa naek perahu gituh, luas bener kolamnyaa…kapan ya bisa punya rumah kek gituuuu….

    tapi kemaren pas ngelamar akuh si Mr. Pit pake lagu gleen – kisah romantis sama Train – Marry Me…ituh ajah udh bagus…hahahahahahaha

Hello :) thank you for reading..

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s