Reminder for my cute husband

Ketahuan ada maunya muji muji :p

Tonce, ini wishlist aku buat upcoming birthday 😀

yang eeyore tentunya..

Pook-a-looz uda rilis dari 2010, doooh kenapa ogut baru tau ada eeyore super cute ini 😥 kok di jakarta ga pernah nemu yaa, kok di osaka disney store juga ga keliatan ya :”(, di osaka kemarin lagi hitsnya Stitch dimana mana..

yang mickey minnie juga lucuuu, donal jugaaaa,, pluto jugaaaaaa..

demen si tinkerbell sama pinokionyaaaaa

Snowhiteeeee :(.. di amazon juga liat yang cinderella..T.T
Ya ampun, ini boneka bikin kedat kedut, lucu bangettt..

where to buynya bikin T.T uda cek di webstore, uda kaga ada..
*berharap di ebay or amazon
All image respectly belong to pook-a-looz

ini juga lucuuuuu.. bener banget ‘too cute for their own good’

ah iya kelupaan ** happy 5 years 1 months dear **

Advertisements

2 thoughts on “Reminder for my cute husband

Hello :) thank you for reading..

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s