just the way you look tonight..

Some day, when I’m awfully low,

When the world is cold,

I will feel a glow just thinking of you

And the way you look tonight.


Yes you’re lovely, with your smile so warm

And your cheeks so soft,
There is nothing for me but to love you,
And the way you look tonight.

With each word your tenderness grows,

Tearing my fear apart

And that laugh that wrinkles your nose,

It touches my foolish heart.

Lovely, never, ever change.

Keep that breathless charm.

Won’t you please arrange it ?

Cause I love you, just the way you look tonight. ♥
Temen di fb share lagu ini, begitu liat teks nya, belom klik videonya padahal, i suddenly feels so lonely..
really miss my mommy, dadday,vlen, bao bei dan kelly.. 
Tahun lalu kalau denger lagu ini, lgsg kangen setengah idup sama tonce, berhubung skrg tiap hari liat tonce, kangennya beralih deh hihihi
Kangen duduk ngedeprak dikupasin daddy buah sambil nonton dan ribut2 curcol kejadian sehari-hari..
Kangen nonton korea sore2 dikantor.. nonton Daai sama mami jam 7 malem..
Kangen suruh suruhan siapa yg mesti cuci piring..
Kangen di gangguin bao bei yg bisa pukul2 pintu minta masuk rumah..
Kangen di temenin kelly duduk manis..
Kangen diteriakin “tutup Pintu yg Bener ” sama vlen..
Kangen manggil abang somay langganan ( nyasar dah mulai..)
Walaupun lagunya bukan tentang keluarga atau rumah ( lebih cocok lagu home ya ) tapi setiap denger lagu ini, me selalu keinget dengan keluarga me, orang2 yang me sayangi ( halah bahasanya..)
this song makes me so mellow mellow di mess dewean.. T.T
istri tonce yg lagi kangen rumah,
me chan

Advertisements

2 thoughts on “just the way you look tonight..

  1. Arman says:

    gua suka banget juga ama lagu ini.
    pertama jatuh cinta ama lagu ini karena denger di film father of the bride. udah pernah nonton belum? cobain nonton deh… 🙂 film lama tapi baguuusss…

Hello :) thank you for reading..

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s